7 maart 2020

14:30

Ontvangst

We verwelkomen je graag met een hapje en drankje van Sana’s Sweets en Mono Mocktails. Neem plaats in een prachtig gedecoreerde zaal door I E Decoratie en SpecialDayZ en geniet van het programma!

15:00 – 17:45

Opening en inhoudelijk programma

De spits wordt afgebeten door een spoken word performance door Verwoorddingen. Intuïtief Life Coach en oprichtster van She Inspires Naouel Mahdioui zal ons vervolgens inspireren met haar talk “Je mooiste leven vanuit je hart”. Tot slot gaan we onder leiding van Houda Jihad met onze panelleden Nisrine Sahla (redacteur en verslaggever bij NOS Stories), Hajar Fallah (redacteur WOMEN Inc. en mede-oprichtster van FUFU & DADELS) en Rhaida El Touny (selftaught artist, illustrator en grafisch vormgever) in gesprek over de positie van de biculturele vrouw in de Nederlandse samenleving.

Tussen de inspirerende sprekers door is een netwerkmoment ingeruimd om zoveel mogelijk van de 100 aanwezige vrouwen te leren kennen. Heb je nog geen zakelijke foto op je CV, LinkedIn of ander medium? Loop dan even langs bij Firdevs Yilmaz. Zij staat klaar om een professionele foto van je te nemen.

Naouel Mahdiou
Nisrine Sahla
Hajar Fallah
Rhaida El Touny

17:45 – 19:00

Gezamenlijk diner en afsluiting

Omdat eten verbindt, zal ZH Cuisine onze magen vullen met een luxe driegangendiner. We sluiten af met een verrassingsact en geven je graag een surprise mee van Artisanal Dates.

Locatie en routebeschrijving

Stichting ’t Trefpunt

Belgiëplein 20, 5628 XJ Eindhoven

 

Kom je met het openbaar vervoer? Neem vanuit station Eindhoven stadsbus 2 richting Blixembosch Oost. De zaal bevindt zich op twee minuten loopafstand van bushalte Belgiëplein.

Kom je met de auto? Check je snelste route via de routeplanner. Aan de achterzijde van de locatie (grenzend aan de Jumbo) tref je een gratis parkeerterrein aan.

Inschrijven

De entreekosten bedragen €35,- per persoon (alles inbegrepen).

De inschrijving is gesloten.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart